Tarım Makinalari ve Teknolojileri Mühendisliği Bölümü

Bölümümüz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sarp Korkut SÜMER Çin Halk Cumhuriyetinde ziyarette bulundu.

Tarım Makinaları ve Teknolojileri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sarp Korkut SÜMER Birleşmiş Milletler himayesinde bulunan Asya ve Pasifik Ülkeleri Tarım Makinaları Birlikleri Bölge Konseyi (ReCAMA) tarafından 16-31 Ekim 2016 tarihleri arasında Çin Halk Cumhuriyeti’nde düzenlenen ve 11 üye ülke temsilcisini buluşturan bir  “Eğitim ve Çalışma Turu” Programı katılmıştır. Fabrika gezileri, uluslararası fuar ziyareti ve konsey üyesi ülkeler arasında işbirliği çalışmalarının yürütüldüğü organizasyonda, Ülkemizi “Türk Tarım Alet ve Makinaları İmalatçıları Birliği” adına Fakültemiz Tarım Makinaları ve Teknolojileri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Sarp korkut SÜMER temsil etmiştir.